

## Pend Oreille Conservation District Regular Board Meeting AGENDA: April 14<sup>th</sup>, 2022

Attachment (A)

This meeting will be held virtually and in-person

## **In-Person Information**

Room 1

Camas Center for Community Wellness 1821 LeClerc Rd. N., Cusick, WA 99119

## **GoTo Meeting Information**

Meeting link - <a href="https://global.gotomeeting.com/join/960196629">https://global.gotomeeting.com/join/960196629</a>

United States: +1 (872) 240-3212 - One-touch: tel:+18722403212,,960196629#

**Access Code:** 960-196-629

**Time:** 5:00 p.m. – 7:30 p.m. **More info:** www.pocd.org

Time	Agenda Items	Item Detail	Attachment	Duration
5:00 PM	Introductions & Approval of Current	Regular Meeting: April 14 <sup>th</sup> , 2022	Attachment A	5 Minutes
	Agenda			
5:05 PM	Approve Previous Meeting Minutes:	Regular Meeting Minutes:	Attachments B	5 Minutes
		March 10 <sup>th</sup> , 2022		
5:10 PM	Partner Reports	r Reports		
		Robert Rosencrantz POC		45 Minutes
		Mike Baden – WSCC		
		Mike Lithgow – Kalispel Tribe		
		Mark Simpson-USDA NRCS		
		Mike Mumford – WACD		
5:55 PM	Old Business			45 Minutes
	Discussion: Acquiring a new vehicle	Look at examples and consider	Attachment C	15 Min.
		next steps.		
	Discussion: Staffing	Alex Case-Cohen, POCD		15 Min
	Building Update	POCD Building Committee	Attachment D, E	15 Min.
6:40 PM	Break			5 Minutes
6:45 PM	Old Business Continued			30 Minutes
	Purple Air Update	Mary Malone & Alex Case-Cohen		10 Min.
	Annual Plan of Work	Resolution designating applicant	Attachment F	10 Min.
		agent for HMGP		
	Grants Update	Review recently submitted grants	Attachment G, H	10 Min.
7:15 PM	Treasurer's Report	Review Treasurer's Report for	Attachment I	5 Minutes
	' '	March 2022		
7:20 PM	Operation's Report	Review previous month's activities	Attachment J	10 Minutes
7:30 PM	Adjourn			