

## Pend Oreille Conservation District Regular Board Meeting AGENDA: Tuesday, November 15<sup>th</sup>, 2022

Attachment (A)

This meeting will be held virtually and in-person

## **In-Person Information**

Room 1 or Community (Birthday) Room Camas Center for Community Wellness 1821 LeClerc Rd. N., Cusick, WA 99119

## **GoTo Meeting Information**

Meeting link - <a href="https://global.gotomeeting.com/join/960196629">https://global.gotomeeting.com/join/960196629</a>
United States: +1 (872) 240-3212 - One-touch: tel:+18722403212,,960196629#

Access Code: 960-196-629

**Time:** 4:00 p.m. – 6:30 p.m. **More info:** www.pocd.org

Time	Agenda Items	Item Detail	Attachment	Duration
4:00 PM	Introductions & Approval of Current Agenda	Regular Meeting: November 15 <sup>th</sup> , 2022	Attachment A	5 Minutes
4:05 PM	Approve Previous Meeting Minutes:	Regular Meeting Minutes: October 26 <sup>th</sup> , 2022	Attachments B	10 Minutes
4:10 PM	Partner Reports	October 20 , 2022		
	Turther Reports	Robert Rosencrantz POC		40 Minutes
		Mike Baden – WSCC		
		Mark Simpson-USDA NRCS		
		Mike Mumford – WACD		
4:50 PM	Old Business			45 Minutes
	Action Item: Update to cost-share	Discuss current cost share policy and	Attachments C	15 Min.
	policy to accommodate for multi- use livestock wells	determine whether multi-use wells are an approved POCD practice		
	Action Item: Discuss and vote on NRI project	Based on above action item, vote on well and watering facility project in south Pend Oreille County	Attachments D, E, F	15 Min.
	Action Item: Discuss and vote on NRI project	Vote on supplemental funding for potential VSP project	Attachment G	15 Min.
5:35 PM	Break			5 Minutes
5:40 PM	New Business			35 Minutes
	Community outreach/education	John W. Floyd		10 Min
	Regenerative Ag Programmatic updates	Alex Case-Cohen, POCD		15 Min.
	End of Calendar Year To-Dos	Alex will go over what needs to be completed at our December meeting		10 Min.
6:15 PM	Treasurer's Report	Will be presented at December meeting		5 Minutes
6:20 PM	Operation's Report	Review previous month's activities	Attachment H	10 Minutes
6:30 PM	Adjourn			